Zijn wij de ideale legal partner? Wij geloven in onze werkwijze en unieke totaalconcept.

Voor de behandeling van openstaande facturen en voor advies over en assistentie bij juridische vragen en geschillen doen ondernemingen zaken met ofwel een incassobureau, ofwel advocaat, ofwel een gerechtsdeurwaarder. All Claims heeft alle disciplines en specialisten onder één dak; geen tussentijdse overdracht van dossiers, geen onbekende noodzakelijke adviseurs die moeten worden ingeschakeld, geen vertraging en onnodige kosten.

All Claims is gespecialiseerd in het incasseren van facturen en (complexe) vorderingen. Daarnaast adviseert en procedeert ons legal team op alle zakelijke rechtsgebieden. Voor incassozaken is het belangrijkste om vooraf te weten: we hanteren No Pay No Fee. Wordt er niet betaald, kost het u niets. Ons legal team, bestaande uit advocaten en ervaren juristen, begeleiden alle opdrachten vanaf het eerste moment. Altijd op professionele en kundige wijze maar tegen zeer concurrerende tarieven. Doordat we alle disciplines in huis hebben kunnen we moeiteloos uitvoeren van sommatie t/m executie. We hanteren geen dossierkosten en/of vaste contracten. Dossierkosten zijn niet meer van deze tijd. Contracten zijn niet nodig; wij gaan uit van onze kracht en willen dat u vrijwillig een duurzame relatie met ons aangaat. Binnen onze afdeling Legal procederen onze specialisten inzake commerciële geschillen en adviseren zij bij het opstellen/aangaan van commerciële (internationale) overeenkomsten en projecten.

Op professionele en kundige wijze gaan wij altijd voor optimale dienstverlening en maximaal resultaat, waarbij het belang van de opdrachtgever altijd centraal staat.